Anasayfa KitapKitap-Tanıtım Erdemli Ticaret

Erdemli Ticaret

by

MÜSİAD Akademi’nin koordinatörlüğünde ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan “İş ve Yönetim” serisinin ilk kitabı “Erdemli Ticaret” yayımlandı.

Eser Hakkında

MÜSİAD Akademi’nin koordinatörlüğünde ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan “İş ve Yönetim” serisinin ilk kitabı “Erdemli Ticaret” yayınlandı. İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Torlak tarafından kaleme alınan eser, kılavuz niteliğinde bir başucu kitap olacak eserle; erdemli ticaret kavramını teorik ve pratik olarak anlayarak içselleştirmeyi ve MÜSİAD üyelerinin ticaret ve iş yapma kültürüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ömer Torlak Kimdir?

1961 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur.

1984 yılında Pazarlama Bilim Dalında yüksek lisans, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora eğitimini tamamlamıştır. 1986-1996 yılları arasında özel sektör de görev yapmıştır.

1996-1999 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümünde yardımcı doçent olarak görev yapmıştır. Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde görev yapmıştır. 2002 yılında doçent, 2007 yılında profesör unvanını almıştır. 2011-2012 yılları arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapmıştır.

Kaynak: MÜSİAD

Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun