Anasayfa HaberDuyuru 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi Programı Açıklandı!

12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi Programı Açıklandı!

by

Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı, İslam iktisadı, bankacılık, finans, sigortacılık, fintek ve politik ekonomi ana başlıklarıyla gerçekleşecek olan 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi’nin programı açıklandı.

İLKE Vakfı İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) tarafından düzenlenen 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi, 16 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da yeni bir formatla gerçekleştirilecektir. Daha önce akademik sunumlara odaklanan İslam İktisadı Atölyesi, bu yıl İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi olarak düzenlenerek, araştırmacıları, akademisyenleri, kamu ve özel sektör çalışanlarını bir araya getirecek ve İslam İktisadı ile Katılım Finans konularında güncel çalışmaların paylaşılmasını ve tartışılmasını sağlayacaktır.

Akademi ve sektör oturumlarıyla düzenlenecek olan İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi, hem akademisyenlerin hem de sektörün önde gelen isimlerinin İslam iktisadı ve finansı konularını ve mevcut durumlarını derinlemesine tartışabilecekleri uzun soluklu oturumlara imkan sağlayacaktır. Böylece, akademi ve sektör arasındaki işbirliklerini destekleyen ve uyumu artıran fırsatlar doğacaktır.

Ayrıca, bu yıl yedincisi düzenlenen 2024 İslam İktisadı Ödülleri de 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi’nde sahiplerini bulacaktır.

Siz de 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi’nde yerinizi alın!

Detaylı bilgi ve kayıt için: 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi

 

Gelişmelerden haberdar olmak için İKAM’ı sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz!

X: İKAM X Hesabı

İnstagram: İKAM İnstagram Hesabı

LinkedIn: İKAM LinkedIn Hesabı

Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun