Anasayfa Etkinlik 6. Türkiye İş Ahlakı Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı!

6. Türkiye İş Ahlakı Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı!

by

İLKE Vakfı üye kuruluşlarından İGİAD tarafından ilk defa 15 Ekim 2016 tarihinde yapılan Türkiye İş Ahlakı Zirvesi’nin altıncısı 13 Kasım 2021 tarihinde “Zor Zamanda İş Ahlakının Önemi” teması ile düzenlenecek. İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezinde düzenlenecek zirve, alandaki önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor. Zirvede “Zor Zamanda İş Ahlakının Önemi” sektör ve STK temsilcileriyle farklı bakış açılarından ele alınacak.

Zirve Düzenleme Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Ömer Torlak yapıyor. Karşılama konuşmalarını Prof. Dr. Ömer Torlak ve İGİAD Yönetim Kurulu Başkan Ayhan Karahan, açılış konuşmasını ise Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle yapacak.

1.Oturumda LC Waikiki Grubu CEO’su Mustafa Küçük “Bir Başkasının Zarar Görmesine Neden Olmak”, Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Tuncer ise “Bir Başkasının Zarar Görmesine Engel Olmak” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirecek. 1. Oturumun moderatörlüğü ise Ekotürk TV Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Özdemir yapacak.

2.Oturumda Türkiye Halk Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil “Zora Düşmek İnsan  Kaynaklı mı Sistem Kaynaklı mı?, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise “Zor Zamanda Dayanışma Örneği Karz-ı Hasen” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirecek. 2. Oturumun moderatörlüğü ise Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli yapacak.

Birbirinden değerli konuşmacıların ağırlanacağı “Türkiye İş Ahlakı Zirvesi’21″de  iş dünyasından bir çok ismin katılması bekleniyor.

Zirve programını online olarak @igiadtr sosyal medya hesaplarından ve İGİAD Youtube kanalından  canlı olarak takip edebilirsiniz!

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız!

Zirvenin ayrıntılı program akışı ise şöyle:

Zirvenin genel amaçları ise şöyle:

  • Türkiye’de “İş Ahlakı”nı kamuoyunun, Devlet kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve STK’ların gündemine taşımak
  • İş ahlakı eğitimi konusunda eğitim-öğretim kurumları, meslek örgütleri ve iş dünyasında duyarlılık oluşturmak ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak
  • Üniversiteler, meslek kuruluşları ve iş dünyasının iş ahlakı uygulamaları alanında teorik ve pratik ortak çalışmalar yapmasına zemin oluşturmak
  • İş ahlakında iyi uygulama örneklerini ortaya çıkarmak ve kamuoyunun gündemine taşımak

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız!

 

Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun