Anasayfa HaberDuyuru 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi Başlıyor!

12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi Başlıyor!

by

İLKE Vakfı İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) tarafından her yıl düzenlenen İslam İktisadı Atölyesi, yeni bir format ile 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi olarak 16 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz yıllarda yalnızca akademik sunumların yapıldığı İslam İktisadı Atölyesi, 2024 yılında yeni formatıyla İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi olarak düzenlenecektir. 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi, araştırmacılar, akademisyenler, kamu ve özel sektör çalışanlarını bir araya getirerek, İslam İktisadı ve Katılım Finans ile ilgili güncel çalışmaların paylaşılmasını ve tartışılmasını hedeflemektedir. 

Program öğlene kadar aynı salonda icra edilecek, öğleden sonra ise genel salon ve akademik salon olmak üzere iki ayrı oturum olarak devam edecektir. Genel salonda sektörün öncü kuruluşlarının, finans sektörü içerisindeki mevcut durumlarını açıklayıcı sunumlar gerçekleştirilecektir. Önceki atölyelerde yer alan bildiri sunumu oturumları ise bu yıl akademik salonda icra edilecektir. 

Akademi ve sektör oturumlarıyla gerçekleşecek olan İslam İktisadı ve Finansı Zirvesi, hem akademisyenlerin hem de sektörün önde gelen isimlerinin İslam iktisadı ve finansı konularını ve mevcut durumlarını derinlemesine tartışılabileceği uzun soluklu oturumlara imkân sunacaktır. Böylece akademi ve sektör arasındaki işbirliklerini destekleyici ve uyumu artırıcı fırsatlar ortaya çıkacaktır.

Bu yıl yedincisi düzenlenen 2024 İslam İktisadı Ödülleri de 12. İslam İktisadı ve Finansı Zirvesinde sahiplerini bulacaktır.

Katılmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.



Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun