Anasayfa Haber IFN Forum Turkey 2016, 28 Eylül’de!

IFN Forum Turkey 2016, 28 Eylül’de!

by

Türkiye‘nin “2023 Vizyonu” hedeflerinin ulaşılmasına doğru olan hareketleri, ülkede katılım bankalarının sayısının artması, İslami finansman ve bankacılık faaliyetlerine karşı Türk yetkililerden güçlü bir bağlılık ve destek, hem de sağlıklı bir kamu algısını yansıtmaktadır.

Ülkenin İslami Finans aktivitelerini artırması, yeni oyuncularla, yeni düzenlemelerle ve yeni ihraçlarla yatırımcının büyüyen iştahı tarafından yönetilen yerel ve uluslararası arenada canlı bir pazar olmaya doğru gidiyor. Türk yetkililerin yenilikçi bir organizasyon yapma konusunda olağanüstü destekleri ile IFN Turkey 2016 için Borsa İstanbul‘un mükemmel imkanlarına olumlu dönüş yapmıştır.

28 Eylül 2016 tarihinde, Albayrak Medya, Yeni Şafak, TVNET ve Derin Ekonomi “resmi Türk medya ortaklığında” gerçekleşecek olan bir günlük toplantının tanıtım bölümünde Türkiye‘nin 2023 Vizyonuna ulaşmasında katılım bankacılığının rolünden bahsedilecektir. Borsa İstanbul Başkanı Sn. Himmet Karadağ‘ın Keynote Konuşması ile finans ve bankacılık sektöründe dijital teknoloji dalgası tartışılacak olup, katılım bankacılığının bu büyüyen trende nasıl sermaye sağlayabileceğine bakılarak ilk oturum gerçekleştirilecektir. Takip eden açılış oturumunda Türkiye Cumhuriyet merkez bankası yetkilileri, hazine ve sermaye piyasaları temsilcileri, REDmoney Group’s genel müdürü Sn. Lauren McAughtry ülkenin düzenleme ortamı ve katılım bankacılığı aktivitelerinin büyümesinin yönetilmesine ilişkin katkı hakkında konuşacaktır.

Daha sonra, büyük finansal kurumlar sermaye artırımına ilişkin aktivite, görüş ve tecrübelerini King & Spalding, Emirates NBD Capital, HSBC Türkiye ve CIMB Middle East yetkililerinin panelist olarak katılacakları oturumda paylaşacaklardır.

Bir sonraki oturumda Aslanoba Capital, Modanisa ve Eethiq firmalarından danışmanların katılımları ile finans endüstrisinde fintech ve kitlesel fonlama sektörlerine dokunulacak olup niş alanda katılım finansmanı prosedürleri tartışılacaktır Forum’un kapanış oturumundan hemen önce “Türk Diyalog” oturumunda, seçkin uluslararası temsilcilerin, Pazar liderlerinin, üst düzey yetkililerin katılacağı, BPY Varlık Yönetimi, HSBC Türkiye, Aktif Bank ve İslami Ticaret Finansmanı Kuruluşu (ITFC-IDB) destekleri ile basına kapalı üst düzey toplantıda, katılım bankacılığının 2023 Vizyonuna ulaşılmasınındaki rolü tartışılacak ve Türkiye‘nin kalkınma hedeflerine ulaşmak için finans sektörünü sağlayacak bu stratejilerin bazılarını analiz edilecektir.

Sekizinci yılında finansal düzenleyiciler ve katılım bankacılığı sektörü tarafından desteklenen IFN Turkey Forum, ICD, Emirates NBD, Al Baraka, Yeminli İslami Finans Profesyonelleri, DDCAP, Eethig Advisors ve IE Business School gibi kurumların partnerliğinde gerçekleşmektedir. Güçlü borç sermaye piyasası ve hızlı gelişen İslami Uygunluk özkaynağı ile, Forum, Türkiye‘de sektörün liderlerini katılım bankacılığı hakkında yeni trendler ve anlaşmalar için bir araya getirecektir.

Haberler.com

Başvuru ve ayrıntılı bilgiler için: http://redmoneyevents.com/main/event.asp?IFN=Turkey2016

Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun