Anasayfa Haber Kış Mektebi: Islamic Economics and Finance

Kış Mektebi: Islamic Economics and Finance

by

MAHYA-IIIT İslam Ekonomisi ve Finansı Kış Mektebi, lisans veya yüksek lisans öğrenimine herhangi bir bölümde devam eden ve İslam Ekonomisi ve Finansı alanında bilince sahip olmak isteyen öğrenciler için düzenlenmiş 3 günlük yoğun bir programdır.

İslam Ekonomisinin, İslam Politik Ekonomisi ve İslam Moral Ekonomisi olarak teorize edileceği programda, Osmanlı dönemindeki sosyal ve iktisadi kurumlar incelenecek ve İslami finans sisteminin gelişimi ve günümüzde kapitalist market sistemi içerisinde nasıl evrildiği tartışılacaktır.

Temel amacı bütüncül bir bakış açısı ile sistemli bir İslam Ekonomisi ve Finansı eğitimi vermek olan okulumuz, bu konularda kendini geliştirmek isteyen bütün öğrencilere açıktır. Programımız İngilizce ve Türkçe dillerinde derslerden oluştuğu için, dersi takip edecek seviyede ingilizce bilmek şarttır.

Akademik CVnizi ve Referans Mektuplarınızı (mahya.iiit@gmail.com) adresine, konu kısmına IEF ardından isim ve soyisminizi yazarak gönderiniz.

Introduction to Islamic Economics and Finance / Islamic Political Economy / Islamic Moral Economy / Ottoman Economic History / Islamic Finance

Dr. Beddy Ebnou / Prof. Dr. Erol Ozvar / Dr. Harun Sencal / Isa Yilmaz / Prof. Dr. Mehmet Asutay

* Kontenjan sınırlıdır. Başvuruların 29 ARALIK 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

** Okulumuz tam zamanlı ve ücretsizdir.

Kaynak: www.mahyayayincilik.com.tr

Benzer Yazılar

Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz

    Mail Bültenimize Abone Olun